Jobbet Lastbilsmekaniker sökes för kommande uppdrag till vår kund i Hässleholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lastbilsmekaniker sökes för kommande uppdrag till vår kund i Hässleholm! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Hässleholm

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren lastbilsmekaniker med känsla för god service? Har du ett stort intresse för fordon? Vi arbetar löpande med intervjuer så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget:

Arbetet som lastbilsmekaniker innebär att du gör felsökningar, reparationer och service på lastbilar. För att lyckas i den här rollen har du några års erfarenhet av arbete med antingen tunga fordon eller personbilar, alternativt nyutexaminerad från fordonsutbildningen men har ett starkt intresse för fordonsmekanik och en lika stark vilja att lära dig nytt och utvecklas. Det är meriterande om du har kompetens inom tung kyla och hydraulik samt kunskap inom fordonsel.

Du skall självständigt kunna planera och genomföra din arbetsdag och vi ser gärna att du har vana för dokumentation och felsökning. Att ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad ingår även i dina arbetsuppgifter. Då kundkontakt kan förekomma söker vi gärna dig med god social kompetens och en känsla för service.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
-Har erfarenhet från branschen
-Har en fordonsteknisk utbildning.
-Har C-, D-, Körkort.
-Stort tekniskt intresse.
-Erfarenhet av el, teknik och hydraulik.
-Har grundläggande datorvana

-Språk: Krav
-Svenska
-Engelska

Du är engagerad, stresstålig och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Som person trivs du med att arbeta både självständigt som i grupp. Du är flexibel och kan anpassa dig efter variationen bland de olika arbetsuppgifterna. Du har ett effektivitetstänk och strävar ständigt mot att bli bättre.

Du kommer att ingå i ett trevligt och hjälpsamt gäng med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45254

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till