Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Laseroperatör sökes för uppdrag i Habo med start omgående! jobb i Jönköping på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Laseroperatör sökes för uppdrag i Habo med start omgående! på Lernia

Laseroperatör sökes för uppdrag i Habo med start omgående!

Lernia Jönköping, Jönköpings län Heltid

Är du van industriarbetare och har arbetat som laseroperatör? Är du tekniskt intresserad och letar efter ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då ska du söka dig till oss! Just nu söker vi en laseroperatör för uppdrag hos vår kund Habo Rostfria i Habo.!

OM FÖRETAGET
Habo Rostfria är ett företag som kombinerar en flexibel legotillverkning åt både små och stora företag, med tillverkning av egna produkter inom sektorn avfallshantering. Med moderna maskiner, ett dynamiskt tänkande och stor yrkesskicklighet klarar vi av att möta de flesta behov. Vi legotillverkar allt från enstycksdetaljer, prototyper och småserier till kompletta enheter med ytbehandling och montering och storskaliga serier.

Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. För rätt person finns möjlighet att så småningom bli övertagen av kund. 

OM TJÄNSTEN
Kunden som du kommer arbeta hos  sysslar med legotillverkning och du kommer att arbeta som laseroperatör i företagets produktion. Du kommer att arbete med en 2D laser/planlaser av märket Trumpf. I dina arbetsuppgifter ingår att köra och till viss del programmera lasermaskin samt även utföra enklare maskinunderhåll. Du kommer framförallt att arbeta i rostfritt material och arbetet innefattar en del ritningsläsning samt kontrollmätning. 

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

  • Körkort och tillgång till bil 
  • Truckkort
  • Tidigare erfarenhet av arbete med att ställa moderna maskiner 
  • Kunskaper i ritningsläsning
  • Kunskaper i mätteknik 
  • Mycket kunskaper i svenska - både tal och skrift

Det är meriterande om du har en industriteknisk utbildning eller annan utbildning som är likvärdig. 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är positiv, driven och kvalitetsmedveten. Du har ett tekniskt intresse och har en känsla för hur olika maskiner fungerar.  Du tycker om att arbeta med olika saker, är självgående, lättlärd och nyfiken på arbetet du ansvarar för.  Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta under höga krav på kvalitet. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Habo
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 104305