Jobbet Larmoperatörer sökes till stor säkerhetsleverantör för rekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Larmoperatörer sökes till stor säkerhetsleverantör för rekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du god datorvana och är van att sitta långa stunder framför flertalet bildskärmar? Vi söker flera larmoperatörer till vår kund som är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa.

Information om uppdraget:

Vår kund är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. De finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder. Vår kund erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.
Som larmoperatör hos vår kund kommer du att arbeta i en grupp på ett säkerhetscenter, där du arbetar du i en central som är bemannad 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Du kommer att ta emot inkommande ärenden och agera direkt på dessa genom att snabbt analysera situationen och sedan ge rekommendationer och stöd enligt föreskrivna mallar.
Du kommer ha mycket kundkontakt och stor del av arbetet innebär att ge kvalificerad service till dina kunder, samtidigt som säkerheten aldrig äventyras. Inledningsvis kommer du få en omfattande introduktion samt utbildning till arbetet och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
• Hantera ärenden som kommer in både via telefon och tekniska system
• Bevaka och följa upp ärenden
• Ge service och guida kunder och samarbetspartners

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av vår kund på en provanställning som sedan löper över till en tillsvidareanställning, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vår kund sitter på Kungsholmen. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat men starten på uppdraget kan variera. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna kommer att vara varierande, du kommer gå på ett schema för att täcka upp vid dagtid, nätter och helger. Antingen tillhör du teamet som arbetar på dagtid eller så arbetar du i teamet som arbetar nattid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning. Du har god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du är van att sitta långa stunder framför bildskärmar. Du har tidigare arbetat med telefon som arbetsverktyg. Det är mycket meriterande om du har arbetat inom säkerhetsbranschen sedan tidigare.
Vår kund lägger stor vikt på personlighet, du är pålitlig, serviceminded och ansvarstagande. Tjänsten innefattar hantering av komplexa ärenden under tidspress vilket ställer krav på din problemlösningsförmåga. Eftersom inkommande ärenden kräver direkt agerande krävs det att du kan behålla lugnet i stressiga situationer och att du kan hantera uppgifter systematiskt.
Är du den vi söker? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41373

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Inköpare till Stadium Stockholm Infinity Human Resources
Inköpare/Testare av bilar Stockholm viköperdinbil.se

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Polis - säkerhet - försvar - Stockholm).