Jobbet Larmmontör sökes till spännande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Larmmontör sökes till spännande företag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Nyköping

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba som larmmöntör på ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag? Titta hit!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som larmmontör kommer du att arbeta med service och montering/driftsättning av inbrottslarm och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande och du kan arbeta både individuellt eller i team ute hos kund. I början av din anställning kommer du få en introduktion där ni går igenom arbetsuppgifter och värdegrunderna för företaget den första dagen. Därefter åker du direkt ut med någon annan tekniker och går bredvid tills dess att du klarar arbetsuppgifterna på egen hand. Du kommer att arbeta både enskilt och i grupp och du kommer ha kontakt med både kunder och andra arbetsgrupper. På kontoret finns idag sex stycken anställda som jobbar som lås och larminstallatörer.

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet. Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm samt kamerasystem. I och med kundens breda kompetens kan de erbjude sina kunder kompletta helhetslösningar. Företaget har tillgång till marknadens mest etablerade varumärken och kan med deras oberoende ställning skapa flexibla och prisvärda lösningar med fokus på användarvänlighet. Vår kund är just nu inne i en stark expansiv fas och det finns för rätt personer möjligheter att klättra inom företaget. Är du driven, visar framfötterna och är insatt i säkerhet- och larmbranchen finns det på sikt goda möjligheter till att kliva upp till en säljande roll eller till projektledare.

Din profil
Skallkrav: - Körkort - Svenska i tal och skrift - Elektrisk bakgrund Vi ser gärna att du har någon typ av arbetslivserfarenhet, eller att du tidigare har arbetat säkerhetsinstallationer av larm- och/eller passersystem. Vi ser att du som person är; - Ansvarstagande - Har lätt att sammarbeta - Självständig - Van att använda verktyg - Har social kompetens - Är positiv - Villig att lära dig!

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Snarast Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning Arbetstid: 07.00-16.00 Lön: Fast Ort: Nyköping Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!

Referens

20220

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till