Jobbet Larm- och Låstekniker sökes i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Larm- och Låstekniker sökes i Västerås publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en driven, självgående och fokuserad person? Intresseras du av teknik och har en fin social sida? Vill du dagligen träffa nya människor och skapa nya kontakter? Då kan vi ha tjänsten för dig. En stor kund i Västerås söker just nu deras nästa stjärnskott till deras team av säkerhetstekniker. Här får du som anställd en stor möjlighet till att växa både som person och på arbetsplatsen. Denna tjänst kommer passa som handen i handsken på dig som är öppen för att lära dig nya saker, är punktlig och har en vilja att utvecklas. Viktigt att nämna är också att det rör sig om en direkt rekrytering till kunden, du blir alltså anställd hos kunden med fast lön och fina förmåner. Låter detta intressant? Scrolla ner och läs mer om vad vi har att erbjuda!

ansvarsområden.

En vanlig dag på jobbet ser ut såhär:

Du kommer till jobbet innan klockan slår 07.00. Sedan får du dina beställningar och planerar hur dagen ska se ut. Du åker ut till kunderna med ett leende på läpparna och är redo för att ge dem en bra service. Du utför installation av larm eller lås på de ställen som är utsatta. Här är dina serviceegenskaper din största styrka, och det är viktigt att du känner dig bekväm i sociala sammanhang.

Information om tjänsten.

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 07.00-16.00

Ort: Västerås (med omnejd), Västmanland.

Kvalifikationer.

  • Körkort B.
  • Datorvana.
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.
  • En självgående, driven och lösningsorienterad anda i arbetet.
Meriterande egenskaper.

  • Teknisk utbildning/intresse.
  • Erfarenhet av installation.
  • Noggrannhet och öppenhet
  • Vill växa inom företaget och ta kliv i branschen.
Om detta låter som ditt nästa drömjobb, tveka inte att söka idag!


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-09-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Ferdinand Beckius, Junior Consultant Manager, Randstad.

Ferdinand.beckius@randstad.se

om randstad.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201234259

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till