Jobbet Lantmästare till Väderstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lantmästare till Väderstad publicerad av Poolia

Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du Lantmästare med intresse för teknik och affärer? Trivs du i en resande roll och vill vara en del av ett familjärt bolag med sunda värderingar? Nu har du chansen! Då en av våra kollegor på Väderstad går i pension söker vi nu en säljansvarig Lantmästare för den norska marknaden. Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
I rollen som Lantmästare med säljansvar kommer du att genomföra kampanjer samt besöka och bearbeta återförsäljare och lantbrukare i Norge. Du agerar även som teknisk support mot dina kunder, såväl praktiskt som teoretiskt. Rollen innebär till viss del arbete i fält där du har självständigt budget- och resultatansvar för din region. Tjänsten omfattar 50-75 resdagar per år och du utgår från huvudkontoret i Väderstad. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i en organisation som präglas av innovation, tillväxt och en familjär känsla.

Vem är du?
För att trivas i rollen har du gedigen praktisk lantbrukserfarenhet och expertkunskap inom agronomi, lantbruksmaskiner och växtodling. Du har ett genuint intresse för modern lantbruksteknik och kunskap i dagens lantbrukstekniska lösningar. Krav för tjänsten är att du är utbildad lantmästare eller gårdsmästare. Som person är du kommunikativ, praktiskt lagd och har stort kund- och affärsfokus. Vidare ser vi att du är målmedveten, trivs med att arbeta självständigt och har en förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Om verksamheten
Lantbrukare har världens viktigaste jobb. Att producera mat åt jordens befolkning. Genom att utveckla maskiner och metoder i världsklass effektiviserar vi deras arbete och bidrar till förbättrade resultat. Välkommen att vara med.


Vid frågor om tjänsten kontakta Admir Besic på 076-548 61 03 eller [ Email address blocked ] . Välkommen med din ansökan!

Referens

57583

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till