Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterande konsultchef sökes till StudentConsulting i Göteborg jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterande konsultchef sökes till StudentConsulting i Göteborg på StudentConsulting

Rekryterande konsultchef sökes till StudentConsulting i Göteborg

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en driven, framåt och kundfokuserad person? Nu söker vi efter en person som vill vara med och utveckla våra befintliga samt nya kunder när vi hjälper dem tillsätta deras personalbehov! Är det dig eller någon du känner som vi söker?

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en engagerad konsultchef att utöka vårt team i Göteborg med! På enheten är vi ett drivet team som dagligen arbetar tillsammans för att hjälpa våra kunder som främst är verksamma inom lager/logistik, produktion och kundtjänst.

Som konsultchef hos oss på StudentConsulting kommer du bl.a. arbeta med:

- Daglig kund- och konsultkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten
- Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
- Sköta rekryteringsprocesser tillsammans med rekryterare
- Nyförsäljning och merförsäljning
- Personalansvar för konsulterna på deras uppdrag
- Uppföljning av prestationer, leveranser, medarbetarsamtal mm
- Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter

Du kommer till stor del själv planera och styra din tid och dina aktiviteter, varför det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser att du har välutvecklande färdigheter för att skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter och att du känner dig trygg i en ledande roll. Struktur och förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är något vi ser som viktigt för rätt kandidat.

Du kommer att vara ansvarig för flera av enhetens befintliga kunder och arbetar med att driva och vidareutveckla dessa kundrelationer parallellt med att knyta nya kontakter och samarbeten. Att etablera kontakt med nya människor och arbeta med försäljning ser du positivt på. Vi tycker om att ha kul tillsammans och pratar ofta i termer av teamet snarare än individen. Du är med andra ord en lagspelare som tycker om att sprida kunskap och dela med dig i framgång och stötta i motgång.

Tjänsten beräknas starta omgående och arbetstiderna är förlagda vardagar, kontorstider 08:00-17:00. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har en akademisk examen i personal, ekonomi eller liknande. Meriterande är tidigare erfarenhet inom bemanningsbranschen, personalarbete, rekrytering eller annan relevant arbetslivserfarenhet.
Om du också har tidigare erfarenhet av försäljning, nätverkande och att etablera kontakter med företag ses även detta som mycket meriterande. Körkort B är ett krav.

För att trivas hos oss gillar du att arbeta i högt tempo med varierade arbetsuppgifter. Du har hög servicenivå och anser dig själv vara affärsmässig. Du trivs bäst när det händer mycket och gillar att sätta mål för dig själv och sedan försöka att överträffa dem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, då vi strävar efter ett team där vi kompletterar varandra!

I denna rekryteringsprocess kommer vi genomföra personlighetstester som en del av rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bemanning, Rekrytering, Konsult, Personal, Konsultchef

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59177