Jobbet Lagledare, deltid, sökes till IFK Kalmar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lagledare, deltid, sökes till IFK Kalmar publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Kalmar

ArbetsbeskrivningNu söker vi en kvinnlig lagledare på deltid till IFK Kalmars A-lag! Det kanske är det perfekta extrajobbet för dig som studerar och har fotboll eller annan sport som ett stort intresse?!Om företaget

IFK Kalmar är en fotbollsförening för tjejer från sex år och uppåt med cirka 400 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet på Gröndals IP i centrala Kalmar.

Föreningen har säsongen 2018 tolv lag med representationslaget i damallsvenskan. Läs mer på www.laget.seArbetsuppgifter

Studerar du idag och älskar fotboll eller annan sport? Eller arbetar du deltid och vill dryga ut kassan? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer, förutom  att stötta och peppa lagets 20 spelare, även bestå av att hålla ordning i omklädningsrummet och se till att allt har sin plats.
Samtidigt som du är en person som värnar om mjuka värden och kan trösta vid en förlorad match, ska du också kunna peka med hela handen för att hålla ordning och reda och se till att hela laget ger ett professionellt intryck.

Då det är en fotbollsförening som du kommer arbeta åt, så är det ett stort plus om du tycker om fotboll alternativt annan sport och vet hur mycket tid som krävs för att hänga med på träningar och matcher.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt av IFK Kalmar och omfattningen är ca 25-50%. Arbetstiderna är förlagda till kvällar och helger och ett krav för tjänsten är att du kan arbeta dessa tider utan hinder. En del resande till matcher på annan ort ingår i arbetet och du som lagledare har en given roll att följa med på dessa i så stor utsträckning som möjligt.

Flexibilitet och struktur är dina andranamn och du trivs i en roll där du får arbeta med människor, framför allt ungdomar och själv får anpassa din roll efter de behov som uppstår.  

Stora utvecklingsmöjligheter inom föreningen finns och har du rätt vilja och inställning kan du komma långt.Formella krav

- Du ska ha fyllt 18 år
- Intresse av fotboll och /eller annan sport och vet hur mycket tid som krävs för att hänga med på matcher och träningar.
- Vi ser gärna att du har någon annan sysselsättning på deltid som går att kombinera med denna tjänst
- Tidigare studier inom idrott-och ledarskap är meriterande men inget krav
- Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper
- Körkort och tillgång till egen bil
- Du hanterar svenska i tal och skrift.Anställning/Omfattning/Tjänstgöringsort

Direktrekrytering/Deltid 25-50%/Kalmar (vissa resor ingår i arbetet)Tillträde

Efter överenskommelse, senast den 1 januari 2019

Information

I denna rekrytering samarbetar IFK Kalmar med Lernia. Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Roslund på: tanja.zoric@lernia.seeller tel 072-254 17 52

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

 

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia.  Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

53800

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till