Jobbet Lagersäljare sökes på heltid till Beijer i Skogås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lagersäljare sökes på heltid till Beijer i Skogås publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak? Har du god erfarenhet av lager eller butiksarbete med intresse av att kunna kombinera dina erfarenheter? Då är denna tjänst något för dig.

Information om uppdraget:

För Beijers räkning söker vi en Lagersäljare på heltid till företaget anläggning i Skogås utanför Stockholm. Som lagersäljare förbinder du våra leverantörers leveranser & kunders upphämtningar. Du har en operativ roll i att bemöta kunder och arbeta på brädgården med att lasta och lossa gods från lastbilar. Tjänsten är på heltid med rullande schema från måndag- fredag. I det dagliga arbetet möter du såväl återkommande som nya kunder, privat- samt företagskunder som besöker filialen och lagret. Rollen innebär därför ett stor fokus på service och att stötta kunderna med det de behöver hjälp med, exempelvis mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. Förutom nära samarbete med övriga lagersäljare & din lagerchef ingår även samarbete med övriga filialens personal, såsom butikspersonal och företagssäljare.

Arbetet är förlagt under butikens öppettider måndagar-fredagar mellan 06.00-17.00.
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Skogås.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och orädd för att ta i. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande roll men detta är inte ett krav. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Arbetet sker framförallt på företagets brädgård, utomhus. Vi söker vi dig som är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Körkort är krav & truckkort ser vi som starkt meriterande (för den drivna finns möjlighet till intern utbildning). Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Om arbetsgivaren:

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land – fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Företaget omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställda.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41212

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Stockholm).