Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagerplockare till Kuehne+Nagel i Staffanstorp jobb i Malmö på Kuehne & Nagel AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagerplockare till Kuehne+Nagel i Staffanstorp på Kuehne & Nagel AB

Lagerplockare till Kuehne+Nagel i Staffanstorp

Kuehne & Nagel AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Tjänsten som Lagermedarbetare är på heltid på Kuehne+Nagels lager i Staffanstorp och du kommer att arbeta med in- och utleveranser av verksamhetens produkter som är indelade i olika kategorier: små, medium och stora produkter.  
 
Till en början kommer fokus ligga på att lära sig plocka på avdelningen för små produkter, detta för att komma in i jobbet och lära sig rutiner, men också för att  få en bättre förståelse för prestationskraven som finns på arbetsplatsen. Därefter kommer man även att lära sig de andra avdelningar som involverar truckkörning och en del tunga lyft.
 
Du kommer att arbeta i ett team och bli coachad av Kuehne+Nagels fantastiska skiftledare och teamledare, och tar eget ansvar för att plocka dina ordrar och utföra arbetet på rätt sätt både ergonomiskt och kvalitetsmässigt. 
 
Uppdraget ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Kuehne Nagel en av världens ledande leverantörer av logistiktjänster och sysselsätter över 82 000 anställda på mer än 1300 platser i över 100 länder. Enheten i Staffanstorp är ett stort luftigt lager med ett stort härligt gäng medarbetare, som ser fram emot nya kollegor. 


ansvarsområde.

Det dagliga arbetet består huvudsakligen av plock med scanner och truck eller vagn samt packning.  I arbetet förekommer det en del tunga lyft, vilket gör att du behöver vara fysiskt stark och i god kondition. 


arbetstider.

 Arbetet är i 2-skift på vardagar: dagskift mellan 06:00-14:06 och kvällsskift mellan 13:54-22:00. 


kvalifikationer.

Du har truckutbildning enl. TLP-10 med behörighet till A1-A4 samt B1-B4.

Vissa dagar är det lugnare och mindre att göra och andra dagar behöver du kunna anpassa dig och växla upp till ett högre tempo. För att trivas på denna arbetsplats krävs det därför att du som person är noggrann, flexibel och har hög arbetsmoral. 

Lämpligt för dig som söker tjänsten är att du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta med plock, packning och truckkörning. Du behöver vara van vid att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta produktivitetsmål. Därutöver ser vi att du arbetat med orderplock och packning. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
 

Rekommenderade jobb

Lagerplockare till Kuehne+Nagel i Staffanstorp
Kuehne & Nagel AB Malmö Deltid
extrajobb som lagermedarbetare
Kuehne & Nagel AB Malmö Deltidsanställd
Lagermedarbetare till Stockholmsområdet sökes!
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351620