Jobbet Lagerpersonal sökes till spännande produktbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lagerpersonal sökes till spännande produktbolag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Söker du heltidsjobb och trivs med att jobba i en tempofylld miljö? Är du en person som gillar ordning och struktur och klarar av fysiskt arbete? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som lagermedarbetare kommer du att ha en viktig nyckelroll i ansvaret för att uppfylla givna leveranser till kund. Du arbetar i den fysiska leveransprocessen från in- till utleveranser.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av ordermottagning, kontroll och avstämning av in- och utleveranser, produktion och packning av system, ansvara för ordning. struktur och optimering av lageryta, samt ansvara för in- och utleveranser av returer och ev. reklamationer.

Arbetet är förlagt dagtid måndag- fredag, enligt dina önskemål.

Sök redan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning så snart vi hittar rätt kandidater!

Detta söker vi:

För att passa till tjänsten behöver du:
- Ha god datorvana
- Ha erfarenhet och vana vid att strukturera och organisera ditt eget arbete och har ett flexibelt förhållningssätt.
- Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Det är meriterande om har B-körkort och truckkort, samt om du har något tekniskt intresse. Som person är du strukturerad och lojal. Du ska vara social och ha lätt för att få kontakt med andra personer. Du är en person som gillar ordning och struktur och klarar av fysiskt arbete. Arbetet är periodvis stressigt och kräver högt tempo, därför behöver du ha förmåga att prioritera och ha många bollar i luften. Slutligen är du orädd och ansvarstagande eftersom du är med och utformar din egen roll.

Om arbetsgivaren:

Vehco är en ledande europeisk leverantör av system för Fleet Management (FMS). Vår kärnverksamhet är att tillhandahålla FMS till tunga och lätta kommersiella fordon. Vehco värderar närvaro för sina kunder och är fysiskt representerad på de flesta av sina målmarknader för att ge personligt stöd i varje land. Företaget har kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike och Italien. Vi strävar efter att alltid erbjuda närhet och kontakt med kunder på det lokala språket. Vehco marknadsför och säljer våra produkter genom ett eget försäljningsteam och genom partners i Europa och i Nordamerika.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45581

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till