Jobbet Lagerpersonal sökes med omgående start på heltid till företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lagerpersonal sökes med omgående start på heltid till företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö
80 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du positiv och noggrann samt har erfarenhet av lagerarbete sen tidigare? Är du intresserad av en heltidstjänst på ett lager i Malmö och kan starta omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att plocka varor, packa samt jobba med in och utleveranser. I arbetet krävs det att du är noggrann och har lätt för att hantera siffror. Företaget ligger i närheten av Jägersro i Malmö. Dina arbetstider kommer vara 8:00-17:00 måndag-fredag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete sen tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med affärssystem.

Det är en rekrytering så du blir anställd direkt av företaget. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat.

Företaget startades 1962 och jobbar med att sälja elektronik. De har idag omkring 60 000 olika artiklar i deras sortiment. De arbetar med den modernaste och snabbade teknik som finns för leveranskontroll, datahantering av rutiner, uppföljning av leveranser och lagersituationer.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggrannhet, ett eget driv, samt att du har erfarenhet av lagerarbete sen tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med affärssystem sen tidigare och är nytänkande inom området.

Du ska kunna starta omgående. Är det just dig vi söker? Sök tjänsten redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44334

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till