Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagerpersonal med erfarenhet av truckkörning jobb i Nässjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagerpersonal med erfarenhet av truckkörning på Uniflex

Lagerpersonal med erfarenhet av truckkörning

Uniflex Nässjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex Höglandet söker nu dig som har erfarenhet av truckkörning och som innehar truckkort A1-4 +B 1–4. Som truckförare består dina arbetsuppgifter främst av truckkörning hos våra kunder i Nässjö med omnejd. Arbetet kan komma att innefatta: lossning, godsmottagning, lagring och lastning samt även en del orderplock. För denna tjänst bör du trivas med att arbeta självständigt mot dagliga uppsatta mål. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att köra låg-och höglyftande truckar eller att du tidigare har jobbat en del med lossning och lastning. Arbetstider kan komma att variera. Start: Omgående.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är arbetsvillig, lättlärd och intresserad samt förstår vikten av hög närvaro och passa tider. Vidare har du har en god samarbetsförmåga samt ett eget driv för att göra det lilla extra oavsett arbetsuppgift. Krav för tjänsten: • Truckkort: A1-4 +B 1-4 • God erfarenhet av truckkörning. • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. • B-körkort. Tycker du att tjänsten verkar spännande och något som passar dig? Då ska du söka till oss på Uniflex redan idag! Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55805