Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagerpersonal Deltid, Borlänge jobb i Borlänge på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagerpersonal Deltid, Borlänge på ICA

Lagerpersonal Deltid, Borlänge

ICA Borlänge, Dalarnas län Heltid

Nu söker ICA medarbetare till vårt lager i Borlänge för en helt ny innovativ deltidslösning!

Vi söker dig som vill ha en mer flexibel anställning där arbetstiden varierar under delar av året. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på vår framtidstänkande lagerenhet.

Arbetet innebär till stor del att plocka varor för hand samt framföra truck. Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl.  Vi jobbar i olika temperaturzoner, från ca 2 till 15 grader. 

[ Link removed ]  

[ Link removed ]

Din profil
Du har hög arbetsmoral och är mån om att göra ett bra jobb med hög kvalitet varje dag. Du är ordningsam och tar stort ansvar för de uppgifter som du blir tilldelad. Du trivs med att arbeta självständigt och strävar efter att bli så bra som möjligt på och utveckla de uppgifter du har. Du gillar att utmana dig själv och förbättra dina resultat samtidigt som du ser värdet i ditt dagliga arbete och hur det bidrar till att hela processen fungerar optimalt.

Anställningen

Omfattningen på arbetet kommer att variera under året, tex arbeta färre timmar i veckan under våren och fler timmar i veckan under sommarmånaderna för att sedan vara helt ledig under hösten. Alla som arbetas på denna innovativa lösning förväntas öka sin arbetstid under sommarmånaderna. Arbete kan förekomma på dygnets alla timmar, och alla dagar i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start under våren 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lönesättning enligt avtal, och inom flertalet processer som orderplock tillkommer även ackordstillägg.

Grundläggande krav och meriter
Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständig gymnasieutbildning samt inneha körkort. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du tidigare har arbetet inom lager eller i livsmedelsbutik.

Ansökan
Ansök snarast med ett uppladdat CV, vi gör urval löpande, sista dag för ansökan 2022-01-30.
Vid frågor om rekrytering och introduktion kontakta,

Janina Stam, tfn 010-4220663 eller
Lina Hurtig Zettergren, tfn 010-4220278.

Vid fackliga frågor kontakta Marit Hultqvist, tfn 010-4222794.

Om rekryteringsprocessen
I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor samt tester av personlighet och förmågor.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför förekommer det slumpvisa alkohol- och drogtester på ICA DE Borlänge. Vid rekryteringsförfarandet tillämpar vi drogtest och utdrag ur belastningsregister. 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi välkomnar gärna kvinnliga sökanden för en jämn könsfördelning.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015075