Jobbet Lagermedarebetare sökes i Göteborgsområdet med omnejd! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagermedarebetare sökes i Göteborgsområdet med omnejd! publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete? Ät du effektiv och uppskattar fysiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi nämligen stjärnor för kommande uppdrag inom lagerarbete!
För dig är StudentConsultings kärnvärden en självklarhet och du lever efter att skapa Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. För att passa för tjänsten krävs det att du är efektiv, uppskattar fysiskt arbete och har truckkort. Arbetsuppgifterna kommer innefatta typiskt lagerarbete och det är viktigt att du är snabblärd samt har viss erfarenhet sedan tidigare. Arbetet sker i högt tempo så det är viktigt att du arbetar både effektivt och noggrant.

Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som uthyrd konsult till vår samarbetspartner. Arbetsplatser kan variera inom Göteborg, Kungälv och Mölndal.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst så ser vi helst att du studerar eller ha en annan sysselsättning om minst 50%. Bu behöver ha truckkort och minst 6 månaders arbetslivserfaenhet av att arbeta på lager. Utöver detta behöver du prata flytande svenska.

Du ska även:
- ha hög arbetsmoral
- vara fysiskt stark och vara van att arbeta i högt tempo
- vara punktlig och noggrann
- som person ha lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: lagerarbete, extra, student, truck, lager

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55165

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till