Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagermedarbetare till Stockholmsområdet sökes! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagermedarbetare till Stockholmsområdet sökes! på Uniflex

Lagermedarbetare till Stockholmsområdet sökes!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi Lagermedarbetare till kunder runt om i Stockholm. Vi vill ha dig som är en effektiv, noggrann och driven person. Du kommer ha en varierande roll med plock, pack, orderhantering, truckkörning och andra lagerrelaterade arbetsuppgifter. Du kommer vara anställd hos oss på Uniflex och uthyrd till kund. Vi söker personal som kan arbeta vardagar med varierande tider på dygnet samt helger. Vi vill att du har erfarenhet av tidigare lagerarbete och truckkörning. Krav för tjänsten: •Truckkort A1-4 och B1-4 •God erfarenhet av truckkörning •Tidigare erfarenhet av lagerarbete •Svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper
För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet söker vi någon som har minst ett års erfarenhet av lager. Det kan förekomma tunga lyft och annat ansträngande arbete så vi ser gärna att du har god fysik. Vi vill ha kandidater som är arbetsamma med ett öga för kvalitet. Som lagermedarbetare så ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo och är en noggrann och självgående person. Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Lagermedarbetare till Stockholmsområdet sökes!
Uniflex Stockholm Heltid
Lagerarbetare med truckkort A+B sökes till vår kund i Enköping
Uniflex Enköping Heltidsanställd
Uniflex söker härliga studenter till lager i Mölnlycke
Uniflex Göteborg Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55183