Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagermedarbetare till kund i Malmö jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagermedarbetare till kund i Malmö på Randstad AB

Lagermedarbetare till kund i Malmö

Randstad AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du noggrann och serviceinriktad person som trivs i lagermiljön och drivs av att ta eget ansvar. Har du tidigare jobbat med order/logistik och letar efter nya möjligheter? Då kan vi på randstad ha ett uppdrag för just dig. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

I rollen som lagermedarbetare/orderadministratör kommer du att ha en varierande roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i team med en kollega där ni har ansvaret för att lagret med plock och leveranser samt bokning av frakter fungerar på ett bra sätt. Ni ansvarar också för att göra och packa provtavlor och annat provmaterial.

I den administrativa delen av tjänsten är du tillsammans med kollegan ansvarig för att småorder offereras och orderläggs samt att ni tar hand om kunder som kommer på besök till utställningen.

Övriga arbetsuppgifter är diverse fastighets- och trädgårdsskötsel så som byta lampor och rensa ogräs.

Viktigt för oss är att du som person är självgående dvs. du ser själv vad som behöver göras men att du även gillar att arbeta i team.


arbetstider.

Heltid. Dagtid.
 Start omgående.


kvalifikationer.

Till rollen som lagermedarbetare/orderadministratör söker vi framförallt dig som har tidigare erfarenhet av order/logistik och är serviceminded, tålmodig och organiserad som motiveras av att få ta eget ansvar. Nedan kan du ser mer specifikt de krav vi ställer för uppdraget hos vår kund: 

  • Erfarenhet av order/logistik
  • Körkort, tillgång till bil
  • Truckkort (B1)
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
Vi ser det som starkt meriterande om du arbetar med kundservice tidigare. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Melinda Nilsson. Senior konsultchef.
 [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356782