Jobbet Lagermedarbetare till ett av Europas snabbast växande och största möbel- och designföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagermedarbetare till ett av Europas snabbast växande och största möbel- och designföretag publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta i en lagermiljö och vill vara en del av ett av Europas största möbel och designföretag? Är du en framåt person som är van att hugga i där det behövs och ge det där lilla extra? Då tycker vi att du ska läsa mer om tjänsten som lagermedarbetare här nedan!


Om tjänsten
Academic Work söker nu för Nordiska Galleriets räkning en lagermedarbetare till deras logistikverksamhet i Sundbyberg. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av vår kund.

Dagen börjar 07:00 med att man kommer att plocka och packa varor. Under dagen kan arbetsuppgifterna ändras om plocken är klara- varpå du då kommer inleverera gods och andra uppgifter. Rollen innebär även en hel del ansvar då man även på sikt kommer att kunna få ta hand om reklamationsbiten, vilket även ger fler utvecklingsmöjligheter. Vi ser att du har ett tydligt och strukturerat arbetssätt samt har ett driv i att vilja göra ett bra jobb.

I år vann Nordiska Galleriet ett pris som «Årets Retailkoncept». Anledningen till det är att de har valt att köra utanför gamla hjulspår, och istället storsatsat på en helhetsupplevelse med både webbhandel och i butik. För att fortsätta växa så söker de nu dig som vill utgöra en viktig del för fortsatt nöjda kunder- här kommer du till en expanderande arbetsplats där de vill ha dig som har ambitioner och som vill utvecklas.

Du erbjuds

• En arbetsplats som ser långsiktigt på dig
• En viktig roll för att du är en stor del till att Nordiska Galleriet fortsatt kommer ha nöjda kunder och kunna växa
• Möjligheter att växa internt på företaget

Arbetsuppgifter

• Upprätta och följa en strategisk riktning för lager och produktionsverksamheten på företaget
• Plocka och packa ordrar som ska skickas till deras kunder
• Registrera inkommande artiklar och produkter från leverantörer

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en komplett gymnasieexamen
• Har B- körkort
• Talar svenska och engelska

Vi kommer vid den här rekryteringen lägga vikt vid personlig matchning då det är viktigt att du ska passa in i arbetsgruppen.

Vi ser det som meriterande ifall du...

• Tidigare har jobbat på lager och trivts med dina arbetsuppgifter
• Har truckkörkort

Som person är du:

Ansvarstagande - Då du ska förstå att ditt arbete utgör en viktig funktion för att Nordiska Galleriet fortsatt ska kunna växa

Har god samarbetsförmåga - Vilket innebär att du anstränger dig för att skapa goda samarbeten. Anpassar ditt beteende för att förbättra samarbetet med andra personer. Lyssnar, kommunicerar och använder dialog på ett konstruktivt sätt

Noggrann - Då du dagligen jobbar med listor och behöver hålla en ordentlig struktur för att jobba effektivt. Du ska vara uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att ta hänsyn till dessa, och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet

Självgående - Då du mestadels kommer strukturera ditt egna arbete och det är viktigt att du kan sätta och hålla deadlines, och att du självständigt tar ansvar för att uppgiften drivs mot målets riktning och kan levereras i tid.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid 7-16, helger kan förekomma, rekrytering
• Placering: Sundbyberg
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordiska Galleriets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Nordiska Galleriet grundades 1912 och blev tidigt en självklar destination för exklusiva möbler och modern design i Stockholm. Genom åren har både lokalen och bolaget genomgått förändringar och framför allt sedan 2016 då Nordiska Galleriet fick nya ägare. Idag är de över 60 anställda som dagligen arbetar med att utveckla och forma det de kallar för en 100 år gammal startup. De har två butiker i Sverige med riktning mot både privatpersoner och företag, samt en växande e- handel. Nordiska Galleriet är idag ett moderniserat entreprenörsdrivet bolag i en spännande tillväxtfas som du nu har chans att bli en del av.

Referens

15033487-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till