Jobbet Lagermedarbetare sökes för extrajobb i Jönköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lagermedarbetare sökes för extrajobb i Jönköping! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Jönköping
21 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och behöver lite extra klirr i kassan? Vill du arbeta inom lagerverksamhet? Då har vi ett roligt extrajobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu engagerade studenter som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Arbetet innebär att man kommer arbeta på ett lager och packa upp varor och även plocka ordrar. Viss truckkörning kan förekomma om man har truckkort. Vår kund har sitt lager på Hedenstorp och är verksamma inom E-handel och levererar barn- och babyprodukter.

Som student lägger du din egen tillgänglighet och vi ser gärna att du är tillgänglig 2 pass i veckan. Vår kund har öppet måndag-fredag 8-16:30 så arbetstiderna kommer variera och vara förlagda under dessa tider. Det kommer även finnas ett större behov under Black Friday helgen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst måste du vara student på minst 50 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Har du tidigare erfarenhet av lager är detta meriterande men inget krav för tjänsten. För att passa i denna tjänst ska du ha en härlig energi och en positiv inställning. Du ska även vara självgående, driven samt inneha en stark servicekänsla. Du ska tycka om att arbeta aktivt och du kommer att packa alltifrån nappar till bilbarnstolar. Truckkort är meriterande för tjänsten men inget krav!

Känner du att denna tjänsten låter intressant? Passar beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44805

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Älskar du att köra truck? Jönköping Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till