Jobbet Lagermedarbetare på heltid sökes till Huzells har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lagermedarbetare på heltid sökes till Huzells publicerad av StudentConsulting

Heltid
Karlstad
30 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann och arbetsvillig person som vill ha ett fysiskt jobb som lagermedarbetare? Då kanske vi har jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi nu en allt-i-allo person som ska jobba på Huzells lager i Karlstad. Huzells är verksamma inom detaljhandeln som leverantör för fordonsbranschen och har Sveriges bredaste sortiment av reservdelar, komponenter och tillbehör för fordon.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande men främst bestå av att plocka ordar med truck som sedan skickas till andra verksamheter inom fordonsbranschen. Utöver detta kommer även en den budbilskörning, meck med reservdelarna och mindre administrativa delar. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag klockan 07:00-16:00. Tillsättning sker så fort vi hittat lämplig kandidat, urval och intervjuer sker löpande.

I denna process samarbetar Huzells med StudentConsulting vilket betyder att vi sköter hela rekryteringsprocessen från början till slut. Utvald kandidat kommer att bli direktanställd på företaget.

Detta söker vi:

VI SÖKER DIG SOM:
- Har truckkort A1-4 och B1-3, det är meriterande om du även har B4.
- Har ett intresse för bilar och reservdelar
- Innehar B-körkort

För att trivas med tjänsten tycker du om när det är fullt upp på jobbet och har god fysik då arbetet innefattar tunga lyft. Du är stresstålig och kan arbeta i ett högt tempo. Du är även en noggrann person eftersom det är viktigt att varje order sorteras och plockas rätt. Det är också viktigt att du är driven och kan ta egna initiativ i arbetet. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet är det mycket meriterande.

Är du rätt person för uppdraget? Skicka in din ansökan redan idag då uppdraget planerar att startas omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43134

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

HR-koordinator till globalt företag Karlstad Academic Work
Personlig assistent Karlstad Karlstad Assistansbolaget i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till