Jobbet Lagermedarbetare med erfarenhet av industri sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lagermedarbetare med erfarenhet av industri sökes publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltid
Västerås
0,00kr/ år
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och letar efter ett kul extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning lagerarbetare på deltid i Västerås. De centrala arbetsuppgifterna kommer att innebära truckkörning och plock av produkter.
Du kommer att plocka manuellt och behöver därför ha koll på siffror och plockplatser. Då det förekommer plock på höga höjder är det viktigt att du som sökande inte är höjdrädd.

Du som söker ska vara flexibel och kunna arbeta helger!

Du kommer vara anställd av Student Consulting och arbeta på plats hos vår kund som konsult.

Truckkort och traverskort är ett krav.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

Tjänsten kräver att du:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Är flexibel och kan arbeta med kort varsel
- Har ett A och B truckkort samt Travers
- Har körkort och tillgång till bil
- Är noggrann och effektiv

Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel. Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Stämmer dessa krav in på dig? Sök då tjänsten idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42229

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Västerås Eventpersonal i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Västerås).
Du kan avregistrera dig när som helst.