Jobbet Lagermedarbetare/kundmottagare sökes till PM Nordic i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagermedarbetare/kundmottagare sökes till PM Nordic i Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lagermedarbetare/kundmottagare till vår kund inom kvalitetsmaskiner mot betong. Gillar du lagerarbete men även att ha kundkontakt? Är du arbetsam, driven och initiativtagande? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund PM Nordic ligger i Hisings Kärra och de söker just nu en ny kollega till deras lagerverksamhet.
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundsupport och lager, vanligt förekommande uppgifter är:
- Uppackning och packning av varor på lagret
- Godsmottagning
- Ärenden till service
- Kundbemötande

Tjänsten är på heltid och är förlagt dagtid måndag-fredag kl. 07.30-16.00 med 45 min lunch.

Du kommer till en början att vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd till PM Nordic och på längre sikt bli direktanställd hos kundföretaget. Start och upplärning sker så fort vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Detta då många leverantörer ligger i Tyskland. Krav för tjänsten är också körkort- B. Du bör ha god datorvana i Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du snabblärd och kan jobba självständigt. Då det är ett litet bolag behöver du vara driven och se lösningar på problem, du är med andra ord en riktig do:er! Då tjänsten även innefattar kundsupport behöver du vara utåtriktad och serviceminded. Du har gärna ett intresse för motorer och service. Meriterande är erfarenhet av truckkörning eller lager.

Sök redan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning så snart vi hittar rätt kandidater!

Sökord: Lagermedarbetare, lagerjobb, lager, kundmottagning, kundmottagare, kundservice, service, truckkörning

Om arbetsgivaren:

PM NORDIC AB - DIN PARTNER INOM BETONG
PM Nordic säljer maskiner och servar kunder med hög kvalitet och högt säkerhetstänk. Våra verksamhetsområden ligger i byggbranschen samt tunnel- och gruvindustrin.
PM Nordic är leverantör av marknadens mest kvalitativa varumärke.
Putzmeister har sedan starten år 1958 eftersträvat att producera kvalitetsmaskiner. Vi är stolta över att se detta på maskinerna som är levererade och går i produktion i Sverige

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49745

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till