Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagermedarbetare jobb i Göteborg på TEMP TEAM Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagermedarbetare på TEMP TEAM Sverige AB

Lagermedarbetare

TEMP TEAM Sverige AB Göteborg Heltid
Gillar du plock och pack, rodda med transporter och hålla ordning och reda på lagret? Lockas du av möjligheten att jobba hos en officiell leverantör till Svenska Fotbollsförbundet? Då kan det här jobbet vara något för dig! Jordelit söker just nu en ny lagermedarbetare till sitt lager i Lindome. 
 
Svensk Jordelit är Sveriges största leverantör av grönyteprodukter och har sen starten 1979 haft möjligheten att jobba med de största och bästa leverantörerna från såväl Europa som USA. På Jordelits välfyllda lager finns alla typer av skötselprodukter för grönytor såsom gödsel, gräsfröer, vätmedel, bakterier, svampar, linjeringsfärg, linjeringsmaskiner, spridare, sprutor och fordon. 
 
Som lagermedarbetare på Jordelit kommer du ingå i ett litet lagerteam där du blir en viktig resurs i leveranskedjan. Dina arbetsuppgifter kommer omfatta: 
  • Orderplock 
  • Lasta och lossa gods 
  • Bokning av transporter 
Arbetstider kommer antingen vara dag mellan 7-16 eller kväll 14-23 (fre 14-18) 
 
Pålitlig och erfaren lagermedarbetare 
Vi letar efter dig som är en erfaren lagerarbetare och duktig truckförare. Du är en person som har ordning och reda på gods och beställningar och gillar att jobba hårt. Du har fysiken att klara av tyngre lyft, gör ditt yttersta för att lösa uppgiften och ställer alltid upp för att hjälpa en kollega. 
  
För rollen som lagermedarbetare krävs: 
  • B-körkort 
  • Truckkort 
  • God svenska i tal och skrift 
Bra att veta! 
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult. Som konsult omfattas du av avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en konsultchef som ser till att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats. 
 
Tjänsten är ett uppdrag som sträcker sig från februari till slutet av maj, med stor chans till förlängning. Då det kan vara svårt att ta sig hit med kollektivtrafik är det en fördel om du har tillgång till egen bil.   
  
Låt rollen som lagermedarbetare som klippt och skuren för dig? 
Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du ytterligare frågor kontakta rekryterande konsultchef Sara Rönneberg Carr [ Link removed ] .  
 
Vi ser fram emot din ansökan.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 247178