Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagermedarbetare i Sollentuna jobb i Sollentuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagermedarbetare i Sollentuna på Randstad AB

Lagermedarbetare i Sollentuna

Randstad AB Sollentuna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Vill du jobba i en spännande och växande bransch? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Vi söker just nu medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största teknikåterförsäljare. Arbetet utförs i en trivsam miljö med trevliga kollegor och i företagets lokaler finns tillgång till både gym och trevligt sällskapsrum. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

  • Plocka och packa order till både butiker, företag och privatpersoner runt om i Sverige. Till din hjälp har du tillgång till en handdator.
  • Säkerställa att bästa möjliga kvalité uppnås genom driv och engagemang i alla arbetsmoment såsom orderplock och paketering av varor
För att klara av arbetet är det viktigt att kunna ta instruktioner, vara noggrann och arbeta mot uppsatta mål. Arbetet är fysiskt, vilket innebär daglig rörelse samt att lyft kan förekomma.
arbetstider.

Heltid, visstidsanställning 6 månader. Start i mitten av oktober/ början av november.

Arbetstiderna kommer framförallt att vara på dagtid 8-16.45. Under november och december kommer det finnas både dag- och kvällsskift. Lagret har öppet måndag till söndag.


kvalifikationer.

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
  • Vara tillgänglig för utbildning och introduktion i september/oktober. 
  • Ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • Arbetat inom lager och/eller med orderplock tidigare
  • Det är meriterande om du har truckkort
Vi söker medarbetare som är engagerade och positiva och vi ser gärna kvinnliga sökanden för att främja en jämn könsfördelning inom företaget.


ansökan.

Rekrytering samt tillsättning sker löpande. Vi har flera platser att tillsätta. Skicka därför in din ansökan redan idag! OBS. Vi tar varken emot ansökningar eller CV via mejl.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355400