Jobbet Lagermedarbetare för kommande uppdrag nattid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagermedarbetare för kommande uppdrag nattid! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du en aktiv person som trivs i rörelse och där man jobbar tillsammans mot ett mål? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till våra kunder inom lager söker vi dig som är intresserad av att jobba extra vid sidan av dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning som ett extrajobb på 50% eller idrottsutövare på professionell nivå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara plock och packning där även truckkörning kan komma att ingå. Då det är stora arbetsplatser innebär det även olika arbetsstationer och på så sätt en variation i lagerarbetet. Du kommer jobba hos en kund och vara del av den kundens arbetsplats.

Tiderna är mellan 22-06:00 Måndag-Fredag. Vi letar efter dig som vill arbeta minst två pass i veckan vill du jobba mer så skriv gärna det i din ansökan.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos en utav våra kunder precis utanför Växjö centrum. Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Uppdraget kommer starta under februari månad med introduktion och fortlöper under våren och sommaren.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs att du är student, alternativt dig som har ett annat jobb på minst 50 % och vill jobba extra. Du är en person som trivs med att ta egna initiativ samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande och därför söker vi dig som trivs i en aktiv miljö som kan innebär lyft. Har du erfarenhet av idrott eller lagidrott tror vi att det är en miljö som passar dig bra.

Har du kört truck i form av modell A eller B innan så är det meriterande men det är givetvis inget krav.
Arbetet är ett perfekt avbrott i studierna där du får möjlighet att skapa kontakter med kollegor, får erfarenhet och extra inkomst. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt! Söker gör du via

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46957

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till