Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagermedarbetare Arlöv jobb i Arlöv på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagermedarbetare Arlöv på Randstad AB

Lagermedarbetare Arlöv

Randstad AB Arlöv, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

För kunds räkning söker vi nu drivna och pigga studenter som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Har du lagererfarenhet och intresserad av ett omväxlande och fysiskt stimulerande arbete? Tveka då inte att söka redan idag. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 


ansvarsområde.

Som lagermedarbetare tar du ansvar för att varorna som kunder beställer plockas ihop från lagerhyllorna och packas på ett noggrant sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av orderplock där pick by voice används som plocksystem, men även lastning, lossning, godsmottagning och lagerpåfyllnad kan ingå i dina arbetsuppgifter. 


arbetstider.

Deltid, 2-4 dagar i veckan (dagtid samt kvällstid)


kvalifikationer.

Då det är extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Utöver detta ser vi att du har: 

  • Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
  • Körkort B sam tillgång till bil
  •  Möjlighet att arbeta skiftgång
Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager samt truckkort med behörigheter A1-A4, B1-B4  Som person är du en lagspelare som är positiv och ambitiös i arbetet. Du drivs av att följa uppsatta mål men arbetar även kvalitetsmässigt och noggrant. Du är serviceminded och har lätt för att samarbeta med andra.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

2021-10-17 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Elin Andersson. Konsultchef
 [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359464