Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagermedarbetare - plock & pack jobb i Borås på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagermedarbetare - plock & pack på Lernia

Lagermedarbetare - plock & pack

Lernia Borås, Västra Götalands län Heltid

Om företaget 

Vi på Lernia Bemanning söker nu efter konsulter som vill arbeta med plock & pack hos vår uppdragsgivare på Viared i Borås. Vår uppdragsgivare är ett globalt företag med unika lösningar inom tredjepartslogistik där ingen dag är den andra lik. Vill du testa något nytt eller har du tidigare erfarenhet av arbete på lager? Ansök redan idag. 

Arbetsuppgifter 

Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av att bemanna en av våra härliga kunder med just din kompetens. Du ingår i ett team hos kundföretaget där främst arbetsuppgifter inom plock och pack förekommer. Varje dag bjuder på nya utmaningar och det finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Formell kompetens 

Som person är du framåt och ser varje ny dag som en utmaning. Du är prestigelös och lär dig gärna nya saker med ett leende.

Din bakgrund 

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning.  Du behöver kunna vara flexibel gällande arbetstider samt ha körkort med tillgång till bil. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av lager och logistik. 

Det viktiga för oss är att du har rätt inställning och att du kan tänka dig att åka ut till våra alla kunder. Din personlighet och ditt engagemang kan leda till att du blir vår nästa stjärna! 

Personliga egenskaper 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna roll är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.  

Anställningsform / Omfattning / Tjänstgöringsort 

Visstidsanställning / Heltid / Borås med omnejd  

Tillträdesdag 

Enligt överenskommelse 

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Bernhardsson via mail - [ Link removed ]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 170837