Jobbet Lagerkoordinator / Orderadministratör / Logistik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagerkoordinator / Orderadministratör / Logistik publicerad av Bravura

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som lagerkoordinator på ett marknadsdominerande teknikföretag? Vill du bli en del av en organisation som präglas av högt engagemang och gemenskap? Vi söker dig med en stor ansvarskänsla och erfarenhet av lager och logistik till rollen som lagerkoordinator till FANUC Nordic.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Fanuc Nordic AB.

Om företaget

FANUC är världsledande inom fabriksautomation och har sedan de grundades i Japan 1956 installerat mer än 20 miljoner produkter världen över. Produkterna inkluderar CNC styrsystem, robotar, robotutrustning och en bred produktportfölj av maskiner för verkstadsindustrin, med högsta kvalitet. Globalt består bolaget av totalt 7000 medarbetare. FANUC Nordic, som nu är i ett expansivt skede, har 50 medarbetare som arbetar med multinationella kunder i Norden och de baltiska länderna. Hos FANUC råder en mångsidig och dynamisk företagskultur som drivs av framsteg och ett högt arbetstempo. Du kommer att arbeta i ett mycket engagerat team med drivna och passionerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Du är ansvarig för det operativa arbetet och ordningen på det egna lagret men jobbar även mot centrallagret i Europa. Tjänsten innefattar såväl sedvanligt lagerarbete som en stor del administrativt arbete där stor vikt läggs vid noggrannhet och proaktivitet. Du har hand om in- och utgående leveranser samt kommunikation till interna och externa parter. Du är även ansvarig för reservdelshantering, returhantering och transportbokningar för företagets tekniker ute på fältet.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning, logistikutbildning är meriterande • Arbetslivserfarenhet från liknande roll inom lager • God datorvana och kunskaper i Excel • Erfarenhet från att arbeta i affärssystem (JD Edwards meriterande) • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska • Truckkort A2 och B1 Du som söker är en ansvarstagande och strukturerad person. Eftersom arbetet till stor del är administrativt har du ett öga för detaljer med en hög grad av noggrannhet och envishet i det dagliga arbetet. Du driver ditt arbete självständigt och är initiativtagande. Då du jobbar själv från lagret men med mycket kontakt med andra avdelningar så är du bekväm med att driva dig själv framåt samtidigt som du med enkelhet klarar av samarbeta med andra kollegor oavsett befattning.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: lager, logistik, administration, lageradministration, heltid, Malmö

Referens

2862601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till