Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagerarbete med orderplock och truckkörning för studenter i Jönköping jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagerarbete med orderplock och truckkörning för studenter i Jönköping på Uniflex

Lagerarbete med orderplock och truckkörning för studenter i Jönköping

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Deltid
Jobbeskrivning
Är du student och vill arbeta extra utöver dina studier? Har du erfarenhet av lagerarbete och vill jobba tillsammans med ett bra team? Just nu söker vi flera studenter som vill jobba extra inom lager som truckförare hos vår kund på Torsvik! Vad innebär ett jobb som truckförare hos vår kund? Du behöver ha erfarenhet av truckkörning sedan tidigare, vi ser gärna att du kört flera olika typer av truckar. Särskilt meriterande om du har god erfarenhet av skjutstativtruck (B3). Du kommer att arbeta med orderplock och få individuella mål att följa. Utöver detta bör du ha en god fysik då tunga lyft kan förekomma. Uppdraget startar i höst. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl 16-20 men behovet kan variera. Krav: Truckkort A1-A4 + B1-B4. Studier på minst 50 %, eller annan huvudsaklig sysselsättning. Du hanterar svenska språket i tal och skrift. Meriterande: Körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
För att passa som till denna tjänst bör du vara: •Målinriktad •Positiv •Metodisk •Noggrann Hos oss och våra kunder har du chansen att lära dig flera olika moment och utvecklas. Du har även möjligheten att få testa olika typer av verksamheter och finna just den du trivs bäst i. Det ger goda referenser på ditt cv och du etablerar kontakter i branchen. Lön: Enligt avtal Hos oss kommer du alltid att jobba under kollektivavtal. Välkommen att söka tjänsten, intervjuer sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Lagerarbete med orderplock och truckkörning för studenter i Jönköping
Uniflex Jönköping Deltid
Vill du jobba Extra som Truckförare på Torsvik i Vår/Sommar?
Uniflex Jönköping Deltidsanställd
Truckförare sökes till framtida uppdrag
Uniflex Umeå Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55162