Jobbet Lagerarbetare till välkänd kund på Marstrand har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagerarbetare till välkänd kund på Marstrand publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Kungälv

Arbetsbeskrivning


Har du någon form av praktisk erfarenhet från lagerarbete? Vill du arbeta på ett väletablerat bolag med familjär känsla? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som lagerarbetare har du övergripande ansvar för att in- och utleveranser flyter på som det ska. Du kommer även i viss mån få hjälpa till med enklare verkstadsarbete i produktionen. Exempel på förekommande arbetsuppgifter: - Arbeta med in- och utleverans i lagret - Bokning av frakt - Packa orders - Kvalitetskontroll av inkommande/utgående gods - Truckkörning - Verkstadsarbete i viss utsträckning, enklare uppgifter som ex. kapning av skenor - Kontakt med säljavdelningen.

Om företaget
Vår kund är ett familjeföretag med ett 30-tal anställda. Företaget grundades i mitten av 70-talet och är verksamma inom tillverkning av segelbeslag och däckhårdvara. Sedan grundandet har företaget vuxit till en väletablerad aktör och är idag världsledande inom sin bransch samt är representerade i cirka 40 länder globalt. Trots företagets tillväxt så har alltid den familjära känslan varit en självklarhet och företagets kontor samt produktion finns fortfarande kvar där det startade, på vackra Marstrand. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav: - Någon form av erfarenhet från lagerarbete - Svenska i tal & skrift Meriterande: - Truckkort - Körkort B Vi lägger även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en ansvarstagande person med hög arbetsmoral. Vidare är det viktigt att du är stresstålig och kan hålla flera bollar i luften samtidigt. Avslutningsvis ser vi gärna att du är händig och inte räds att kliva in och hjälpa till där behov uppstår.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: September enligt ök Omfattning: Heltid Placering: Marstrand Lön: Enligt gällande kollektivavtal Kontaktperson(er) Jesper Eriksson 076 – 036 12 32 jesper.e@framtiden.com Tjänstgöringsort Marstrand Publiceringsdatum 2019-07-05 Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! OBS! Pga. semestertider ber vi om överseende att återkoppling på din ansökan och eventuella frågor kan komma att dröja.

Referens

20299

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till