Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagerarbetare till Postnord i Jönköping jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagerarbetare till Postnord i Jönköping på Uniflex

Lagerarbetare till Postnord i Jönköping

Uniflex Jönköping Heltid
Jobbeskrivning
Skulle du vilja jobba på ett stort, välkänt och marknadsledande företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker personer till flertalet avdelningar på Postnords lager på Torsvik i Jönköping med start i januari/februari. Jobbet passar dig som är social och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du hamnar på. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: • Pakethantering • Samordning • Lossa och lasta plock med truck Arbetstiderna är varierande och skiftarbete förekommer.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är effektiv och organiserad. Arbetet kräver att du arbetar i ett högt tempo men ändå strukturerat och ordningsamt. Det krävs ingen tidigare erfarenhet inom lager för detta arbete. Krav: Truckkort, Svenska i tal och skrift Det är en fördel att vara flink och snabbupplärd, flexibel, engagerad, då det finns en del tempoväxlingar i arbetet.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56575