SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagermedarbetare till PostNord på Torsvik! jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Lagermedarbetare till PostNord på Torsvik! på Uniflex

Lagermedarbetare till PostNord på Torsvik!

Uniflex Jönköping Heltid
Ansök på företagets hemsida

Tar du studenten i år och söker jobb inför sommaren och hösten? Skulle du vilja jobba på ett stort, välkänt och marknadsledande företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker personer till flertalet avdelningar på Postnords lager på Torsvik i Jönköping. Vi söker både dig som tar studenten i år och kan börja jobba extra men också dig som kan börja jobba heltid omgående. För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha truckkort A1 alternativt A2 och B1. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lager men truckkort krävs. Jobbet passar dig som är social och trivs bra med att arbeta i team. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du hamnar på. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: • Pakethantering • Samordning • Lossa och lasta plock med truck (A1, A2, B1) Arbetstiderna är varierande och skiftarbete förekommer därför behöver du vara flexibel med tiderna.

Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv och organiserad. Arbetet kräver att du arbetar i ett högt tempo men ändå strukturerat och ordningsamt. Det krävs ingen tidigare erfarenhet inom lager för detta arbete. Krav: Truckkort, Svenska i tal och skrift Meriterande, Körkort och tillgäng till bil Det är en fördel att vara flink och snabbupplärd, flexibel, engagerad, då det finns en del tempoväxlingar i arbetet.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56575