Jobbet Lagerarbetare sökes till kyllager! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lagerarbetare sökes till kyllager! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
23 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du truckkort A1 och vill jobba fysiskt med orderplock i ett kyllager? Är du arbetsam, driven och initiativtagande? Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba heltid med orderplock!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av orderplock med plocktruck, packning av orders men även andra arbetsuppgifter som förekommer på ett lager.
Företaget hanterar livsmedel i ett kyllager, så du måste kunna hantera kyla.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund under 6 månader. Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag. Tider som förekommer är: 09-19, 09-17 och 08-17.
Företaget ligger i Partille. Start och upplärning sker så fort vi har hittat rätt kandidat och för rätt person finns goda möjligheter att bli övertagen av vår kund efter 6 månader.

Detta söker vi:

För att trivas på vårt kundföretag behöver du som person;
- vara självgående och lösningsorienterad
- vara öppen för en arbetsmiljö med högt tempo och skiftande arbetsuppgifter
- vara beredd att arbeta i en kylig miljö (8° C).

Krav:
- behörighet till truckkort A1 (plocktruck). Meriterande med erfarenhet av truckkörning.
- god fysik då en del tunga lyft kan förekomma.

Som person ser vi gärna att du är snabblärd, arbetssam och ha lätt för att samarbeta samt vara initiativtagande och lyhörd. Du behöver kunna ta för dig och vara flexibel då skiftande arbetsuppgifter förekommer samt kunna hantera kött och charkprodukter. Sök redan idag då rekryteringsarbetet sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43726

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till