Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Lagerarbetare sökes till kund i Sätra! job in Stockholm at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Lagerarbetare sökes till kund i Sätra! på Uniflex

Lagerarbetare sökes till kund i Sätra!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en driven legerarbetare med omgående start till ett lager i Sätra. Dina primära arbetsuppgiftern kommer vara orderplock, sortering samt lossning och lastning med motviktstruck. Du som person behöver trivas i en roll med kunkontakt och gilla att ge service då orderplocken sker direkt mot kund. Arbetstiden är förlagt dagtid, måndag till fredag.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet av lagerarbete, gärna i en roll där du haft kundkontakt. Vidare vill vi att du ska vara en serviceminded lagspelare som trivas bra med ett högt arbetstempo. Du måste även trivas med fystiskt tungt arbete och inte vara rädd att ta i då det krävs. Krav för tjänst: Du pratar och skriver svenska flytande Truckkort A och B (Meriterande med körvana) Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan i dag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Lagerarbetare sökes till kund i Sätra!
Uniflex Stockholm Heltid
Supplier Quality Engineer
Polarium Stockholms län - Kista Heltidsanställd
Ej angett
Regional Sales Manager Finland
Voyado Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54864