Jobbet Lagerarbetare sökes omgående har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagerarbetare sökes omgående publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Är du studerande har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta under v. 27-32 på ett lager i Södertälje - då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en lagerarbetare för sommarjobb under juli månad till vår kund i Södertälje. Vår kund har funnits i byggbranschen sedan år 1915 och arbetar med allt från logistik, hållbarhet till rådgivning. Det är ett rikstäckande företag som erhåller 73 butiker, är ca 1400 anställda och finns över hela Sverige.

Du kommer att jobba självständigt såväl som i team. Arbetsuppgifterna är främst lastning och lossning samt övrigt lageruppgifter. Arbetsuppgifterna kräver att du har god fysik och inte är rädd att ta i då det kan vara stora föremål som ska lastas och lossas. Det är en arbetsmiljö med högt tempo. Du kommer att jobba måndag-fredag med arbetstider från 6-15.

I den här rollen behöver du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Södertälje.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Har tidigare erfarenhet av lagerarbete
* Kan jobba v.27-32
* Har körkort för personbil
* Har truckkort med B-behörighet
* Är i god fysik form och gillar att jobba fysiskt
* Inte är rädd för att ta i
* Strävar efter att alltid nå bästa resultat
* Har god svenska i både tal och skrift

Vi intervjuar kandidater för denna tjänst löpande så sök redan idag! Vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49326

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till