Jobbet Lagerarbetare/packpersonal sökes till ledande företag inom charkindustrin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagerarbetare/packpersonal sökes till ledande företag inom charkindustrin publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill ha ett extrajobb under helgerna? Nu söker vi studerande lagerarbetare för kunds räkning.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett familjeägt företag placerat i Malmö. De producerar köttfärsprodukter som köttbullar och pannbiffar. Nu söker de duktiga studenter som vill arbeta inom förpackningen på helger. Låter detta som något för dig? Sök!

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller Komvux på minst 50% och som har tid över för ett spännande extrajobb vid sidan av studierna.
Arbetsuppgifterna innefattar främst packning av företaget produkter. Arbetet görs på band och i renrum så hygienen är väldigt viktig.

Du som söker ska vara tillgänglig för arbete lördagar och söndagar, med det kan även förkomma pass under veckans gång, vi ser därför att du är väldigt flexibel.
Arbetstiderna är mellan 04:00-12:00 samt 12:00-20:00.

Tjänsten förväntas att starta omgående.

Detta söker vi:

Detta är ett arbete som kräver en väldig noggrannhet och fokus, vi tror att du är handlingskraftig och intresserad av att lära dig nya saker.

Det är meriterande om du har erfarenhet av produktion, livsmedel eller lager. Truckkort anses även vara meriterande.

Kollektivtrafiken till företaget är begränsad, bor du därför utanför Malmö är det fördelaktigt med körkort och tillgång till bil.
Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidater.

Sökord: Chark, Kött, Produktion, Lager, Malmö, Packning, Renrum

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49734

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till