Jobbet Lagerarbetare på deltid till Schneider Electric har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagerarbetare på deltid till Schneider Electric publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo, som är noggrann och som håller en god struktur i det du gör! Du kommer vid sidan av dina studier arbeta på Schneider Electrics lager i Örebro och därmed vara en viktig pusselbit i en omfattande leveranskedja. Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Schneider Electric kombinerar världsledande energiteknik, realtidsautomation, programvara och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industri. I Örebro har de sitt centrallager och varje dag skickas tusentals produkter ut till Schneiders kunder. På lagret behövs nu förstärkning för att täcka bla. frånvaro och ledighet.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Schneider Electric. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på deltid under tiden du studerar.

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare på Schneider kommer du att hantera varor i godsmottagningen från inkommande samt avgående lastbilar. Arbetsuppgifterna innefattar att köra truck, lastning och lossning samt en del manuella lyft.

Uppdraget passar dig som vill arbeta extra vid sidan om studierna och har ett flexibelt schema. Arbetet är förlagt i tvåskift och varannan vecka är arbetstiden 14.45-23 och andra veckan 06-14.45. Hur du arbetar bestäms i dialog med skiftledare på plats.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har truckkort A1-B4 och erfarenhet av att köra plocktruck eller skjutstativstruck och detta vill vi tydligt ska framgå av ditt CV.
• Studerar på högskola/universitet med minst 1,5-2 år kvar av dina studier, även detta vill vi tydligt ska framgå av ditt CV.
• Har god fysik då arbetet kommer att innefatta en del manuella lyft
• Har B-körkort och tillgång till bil
• Har goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska då kommunikationen med både kollegor och kunder kräver detta

Som person är du

Vi söker dig som har förmågan att arbeta hårt och lägga ner
tid, energi och engagemang på ditt arbete. Du agerar med säkerhet och trygghet i nya situationer trots begränsad kunskap och erfarenhet. Du är positiv som person, sprider energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalitét och noggrannhet eftersom det är av största vikt för Schneider Electric.

Övrig information

• Start: Oktober
• Omfattning: Ca 10 h/vecka,
• Placering: Örebro, Schneider Electrics lager i Pilängen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Schneiders önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Schneider här!

Referens

15044541-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till