SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagerarbetare med truckkort sökes till företag i Vetlandatrakten jobb i Vetlanda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagerarbetare med truckkort sökes till företag i Vetlandatrakten på Uniflex

Lagerarbetare med truckkort sökes till företag i Vetlandatrakten

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid

Uniflex Höglandet söker dig som vill jobba inom lager för en tjänst hos ett större företag strax utanför Vetlanda. Företaget du kommer till är väletablerat och ledande inom sin bransch. I ditt jobb kommer du utföra vanligt lagerarbete såsom plock av kundorder vilket inkluderar truckkörning. Arbetstiden är förlagd på olika skift där du antingen arbetar dagtid eller kvällstid. Tjänsterna skall tillsättas mycket omgående och är långsiktiga.

Vem är du?
Vi söker dig med god erfarenhet av lagerarbete och med behörighet för A samt B truckar. Du bör även ha körvana och känna dig trygg och säker med truckkörning. Truckkort är givetvis ett krav. Vidare vill vi att du ska vara noggrann, flexibel, arbetsvillig och du ska trivas bra med ett högt arbetstempo. Du måste även trivas med fysiskt arbete och inte vara rädd att ta i då det krävs. Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan i dag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55493