Jobbet Lagerarbetare med truckkort sökes på heltid till Rosersberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagerarbetare med truckkort sökes på heltid till Rosersberg publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sigtuna

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är ute efter ett varierat lagerarbete med stora utvecklingsmöjligheter till ett växande bolag i Rosersberg. Är du en lagspelare, gillar att jobba i högt tempo och lägger vikt vid noggrannhet i arbetet så kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning lagermedarbetare till Rosersberg. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifterna innebär varierande lageruppgifter, du kommer jobba både administrativt och köra truck. Du jobbar självständigt men tillhör ett team och rapporterar till managern för avdelningen. Du gillar att arbeta under viss tidspress och jobbar effektivt med stor noggranhet. Du har en positiv attityd och trivs med att förena individuellt arbete med teamets mål. Du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det du gör blir rätt. Du behärskar svenska, engelska och har avslutat gymnasiet. Du innehar truckkort och har vana att köra truck.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd via StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Rosersberg. Arbetstiderna är vanligtvis måndag till fredag under kontorstider, andra tider kan förekomma. Start sker omgående. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
- Avslutad gymnasieutbildning
- Pratar och skriver svenska, goda kunskaper i engelska
- Bor i närheten av Rosersberg
- Har inga anmärkningar i belastningsregistret
- Innehar truckkort och erfarenhet av att köra truck
- Van vid excel

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51123

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till