Jobbet Lagerarbetare med erfarenhet av skjutstativ har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagerarbetare med erfarenhet av skjutstativ publicerad av Rätt Bemanning & Rekrytering

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att hantera varierande arbetsmoment som skjutstativförare hos kundens kyllager. Arbetstiderna är heltid/ dagtid.

Din profil
Du blir vårt ansikte utåt hos kund och därför är det viktigt att du förmedlar ett gott intryck, är ansvarstagande och visar positiv inställning. Truckkort med behörighet för skjutstativ är ett krav. Du som söker har mycket erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig, framåt och brinner för att köra truck. Tycker du dessutom om högt tempo och prioriterar säkerheten är det ett extra plus.

Om oss
Rätt Bemanning & Rekrytering är det bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat sig på tjänster inom industri, lager och logistik, IT, ekonomi, och administration. Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, inom de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person med Rätt kvalitet på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Referens

29

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till