Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Lagerarbetare med administrativa uppgifter job in Enköping at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Lagerarbetare med administrativa uppgifter på Uniflex

Lagerarbetare med administrativa uppgifter

Uniflex Enköping, Uppsala län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av lager och är en driven person med öga för detaljer? Vi söker nu en driven lagerarbetare till vår kunds Replenishment team! Tjänsten är på heltid på ett välkänt e-handels lager i Enköping. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Du kommer ingå i ett team som bland annat arbetar med att säkerställa effektivitet, produktivitet och kvalitet på lagrets ytor. Dina arbetsuppgifter innefattar att optimera lagerflödet, returhantering och att säkerställa så att det är ordning och reda på arbetsytor. I övrigt kommer du vara behjälplig med övriga arbetssysslor inom lagret, så som att plocka och packa varor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: •Arbeta med uppgifter och underlag från Varuförsörjningsgruppen för att uppfylla gemensamma mål •Löpande arbeta med frekvensläggning och fyllnadsgrad för att optimera plockpersonalens effektivitet •Löpande hantering av överlager i form av retur till leverantör för att optimera lagrets kapacitet •Optimering av lagerplatser genom flytt av artiklar, t ex kampanjprodukter •Dagligen aktivt deltaga och jobba för utveckling av funktionen Du som söker bör ha erfarenhet från lagerarbete och ha ett öga för att se detaljer. Vi tror att du som söker har fördjupande kunskaper i Officepaketet med Excel i fokus, då många av arbetsmomenten omfattar detta. Krav för tjänsten: •Fullständiga gymnasiebetyg •Erfarenhet från lagerarbete •Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift •Körkort B och tillgång till bil •God datorvana samt erfarenhet att arbeta i Officepaketet Tjänsten är på heltid, måndag till fredag. Dagtid med varierande tvåskift. Uppdraget förväntas starta omgående.

Personliga egenskaper
För att passa så bra som möjligt för den här tjänsten tror vi att du som söker agerar serviceinriktat, hjälpsamt och lösningsfokuserat. Vidare ser vi att du är en person som är noggrann, flexibel och agerar professionellt jämtemot kollegor, kunder och leverantörer. Låter detta som en tjänst som kan passa dig? Tveka inte att söka redan idag då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar sökande från hela Mälardalen och närliggande områden, t.ex. Västerås, Enköping, Bålsta, Uppsala och Sala m.fl.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Lagerarbetare med administrativa uppgifter
Uniflex Enköping Heltid
Redovisningsassistent till trivsamt fastighetsbolag i Solna
SJR AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Erfaren redovisningsekonom till bolag i Bromma
SJR AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54682