Jobbet Lagerarbetare/Materialhanterare sökes till APL i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lagerarbetare/Materialhanterare sökes till APL i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du en positiv och noggrann person med lagervana, erfarenhet av att följa instruktioner och ser dig om efter ett nytt jobb inom lager?

Information om uppdraget:

Som lagerarbetare tillhör du Materialhanteringen inom APL och kommer huvudsakligen att ansvara för att förse verksamhetens tillverkningsenheter med insatsvaror, samt mer traditionellt lagerarbete såsom godsmottagning, inlagring, plock och inventering. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, hygien och förmåga att följa skrivna instruktioner och uppsatta rutiner.

Teamet består idag av 4 medarbetare varför det blir extra viktigt vem du är som person och att du har lätt för att samarbeta.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Uppdraget förväntas pågå i 3 månader med start 2/3.

Detta söker vi:

För att vara aktuell ska du ha:
• Gymnasial utbildning
• Erfarenhet av GMP, god dokumentationsvana samt vana att arbeta efter skrivna instruktioner.
• Tidigare erfarenhet som lagerarbetare, inom läkemedels- eller livsmedelsbranschen är meriterande.
• God datorvana, vana att jobba i WMS-system.
• Truckkort A2 samt B2 (meriterande).
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, förståelse i engelska.

Vi tror vidare att du är noggrann, positiv och flexibel som person med förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du är proaktiv, lyhörd och kommer gärna med förbättringsförslag och idéer för att utveckla avdelningen. Arbetet innebär en del tunga lyft, varför du behöver vara vid god fysik. Stundtals kan arbetet också innebära ett högt arbetstempo. Då vi jobbar i olika arbetsstationer ska du trivas med att hela tiden lära dig något nytt för att utvecklas.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbeta på APL.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas direkt vi hittat våra kandidater. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Sökord: Lagermedarbetare, Lager

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52448

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till