Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagerarbetare i Uppsala jobb i Uppsala på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lagerarbetare i Uppsala på Randstad AB

Lagerarbetare i Uppsala

Randstad AB Uppsala, Uppsala län Deltid


arbetsbeskrivning.

Trivs du med att jobba med lager, logistik och materialhantering? Har du erfarenhet av GMP och producerande verksamhet samt är driven och strukturerad? Vi söker nu en lagerarbetare till vår kund i Uppsala. Ansök redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter bestå av fysiskt arbete i form av:
- Plock och pack
- Inventering
- Märkning
- Truckkörning 


arbetstider.

Visstidsanställning med start omgående t.o.m. februari 2022 med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag dagtid.


kvalifikationer.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba inom lager med plock och pack. I ditt arbete ser vi att du är trygg, noggrann och kvalitetsmedveten samt är driven och proaktiv i ditt sätt att arbeta. Det är meriterande om du har truckkort A1-2 samt god truckvana. Även erfarenhet av GMP och produktion är mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt GMP.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Natalie Rylander I Junior konsultchef I [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201366177