Jobbet Lageransvarig sökes till kund i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lageransvarig sökes till kund i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

För kund räkning söker vi nu en person som vill arbeta som lageransvarig. Anställningen är på heltid och förväntas starta så fort vi hittat rätt kandidat.

Information om uppdraget:

Kunden är ett av Norrlands ledande leverantörer inom företagsprofilering som nu är på jakt efter sin nästa nyckelspelare.
I rollen som lageransvarig kommer du ansvara för lagerhållning, gosmottagning, packning, beställningar, returer samt hålla rent och snyggt. Självklart är det av yttersta vikt att du har ett sinne för ordning och att ditt arbetssätt präglas av ett systematiskt tänk. Du kommer även ha en central roll vad gäller att bygga upp och förbättra rutiner i verksamheten.

Detta söker vi:

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknanade arbete inom lager.
Din sociala förmåga kommer även stå i fokus i denna rekrytering då arbetet innebär mycket kundkontakt och nära samarbete med kollegor.
Du ska ha en god datorvana och körkort B är ett krav.

Tjänsten är på heltid och förväntas påbörjas när vi hittat rätt kandidat.
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar ute hos kunden.

Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40708

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn027 - Umeå).