Jobbet Lageransvarig sökes till Borlänge! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lageransvarig sökes till Borlänge! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Är du en person som inte räds ansvar? Som är driven, framåt och som ser möjligheter istället för problem? Då kan du vara personen vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill axla rollen som lageransvarig. Du kommer att ansvara över två industrilager i centrala Borlänge och arbeta i ett företag där flexibilitet och ett genuint intresse för kundernas behov står i centrum. Tjänsten är på heltid och det finns goda chanser till förlängning och övertag av kund. På sikt ser man också att denna roll kan komma att utvecklas till en lagerchefstjänst.

I rollen som lageransvarig kommer du att arbeta självständigt men dagligen ha kontakt med chaufförer, leverantörer och kunder. Arbetsuppgifterna kommer att vara förlagda på två lager, där du ansvarar över produkterna. Bland arbetsuppgifterna förekommer truckkörning, lagerarbete samt dokumenthantering. Du kommer även att arbeta med utveckling av verksamheten och dess system.

Detta söker vi:

Det viktigaste för att lyckas i denna roll är att du besitter ett driv och engagemang. Du trivs med fysiskt arbete och räds inte ansvar. Du är resultatorienterad och ser potentiella risker och möjligheter. Du är innovativ och får saker att hända. Du arbetar systematiskt och metodiskt, genom planering, prioritering och fördelning av resurser. Vidare är du handlingskraftig och verkställer planer med engagemang och beslutsamhet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och/eller industri. Du innehar truckkort (B-B1) och har erfarenhet av att arbeta med dokumenthantering och olika ordersystem. Har du även travers och CE – kort, är det starkt meriterande.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48613

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till