Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lager & Logistikchef till Blomsterboda jobb i Vallentuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lager & Logistikchef till Blomsterboda på Randstad AB

Lager & Logistikchef till Blomsterboda

Randstad AB Vallentuna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du  en person som gillar att leda andra men har inga problem med att själv vara operativ? Har du en förmåga att skapa delaktighet och engagemang för att nå ett mål? I rollen som lager/logistikchef får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. 

Som chef för lager och logistik på Blomsterboda kommer du att spela en viktig roll i att utveckla vår lager och logistikverksamhet och se till att vi håller en hög kvalitet. Du är stationerad i natursköna Stängselboda i Vallentuna men det kommer också bli en del resor till lagret i Helsingborg.ansvarsområde.

Du ansvarar för att kvaliteten på medarbetarnas leverans är hög genom att leda och planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt. Se till att löpande förbättra företagets processer och organisation för att effektivt kunna lösa utmaningar som uppstår. 

  • Effektivisering av processer kopplade till in- och utleveranser
  • Fraktavtal och upphandling
  • Lagerstyrning och inventering
  • Aktivt driva förbättringsarbete
  • Personalutveckling och ledarskap
  • Driva vidareutveckling av IT-system kopplade till logistikavdelningenkvalifikationer.

Är vi en bra match?
Vi spanar efter dig som har en gedigen erfarenhet av upphandlingar, transport och lagerstyrning. Som person du är driven, självgående och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som transportörer och kunder. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat och har hög IT-kompetens. För att bli aktuell för rollen har du högskoleutbildning inom logistik, supply chain eller liknande samt flerårig erfarenhet av liknande tjänst med personalansvar .
Har du rätt förutsättningar får du verktygen att utvecklas och lyckas i en framgångsrik organisation med en av Sveriges ledande Specialister på blommor.

Välkommen till Blomsterboda! Nu erbjuder vi dig en stimulerande och varierande roll med den perfekta mixen av både ledarskap, operativt arbete och utveckling. Här får du chansen att vara med och driva ett starkt varumärke.

Vad säger du?ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Walters på [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356988