Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lackerare rekryteras till Svensson & Linnér i Rörvik! jobb i Sävsjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lackerare rekryteras till Svensson & Linnér i Rörvik! på Uniflex

Lackerare rekryteras till Svensson & Linnér i Rörvik!

Uniflex Sävsjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
AB Svensson & Linnér i Rörvik, grundat 1914, är en välrenommerad underleverantör med formpressat faner och massivträ som specialitet. I det Småländska Möbelriket har vi gjort oss kända för att leverera lösningar av hög kvalité, formgivna av välkända designers. Tillsammans med ledande kunder inom möbelbranschen utvecklar vi moderna och funktionella lösningar för att möta framtidens utmaningar. Produkterna vi tillverkar är främst till möbler. Tillverkningen sker i våra två fabrikslokaler i Rörvik där vi är ca 35 anställda. Vi är idag FSC certifierade och arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa hållbara produkter och produktionsmetoder. I rollen som lackerare så målar du med lackeringsspruta, du hanterar vattenbaserad färg och lack, grundar och mellanslipar för en hög kvalitet.

Personliga egenskaper
Vi ser att du har ett gott handlag med färgspruta och ett öga för färger och detaljer. Du är självgående och flexibel i ditt sätt att arbeta och är en god lagspelare. Du har • Industrivana från liknande arbetsuppgifter • B-körkort • Vilja att utvecklas med Svensson & Linnér I denna rekrytering samarbetar AB Svensson & Linnér med Uniflex. Tjänsten är en direktrekrytering till AB Svensson & Linnér med placering i Rörvik.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56989