Jobbet Labtekniker till internationella SWEP har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Labtekniker till internationella SWEP publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Landskrona

Arbetsbeskrivning

Jag känner mig stolt när jag får vara med och utveckla produkter - saker som förbättrar miljön och världen. Så beskriver din blivande kollega sitt arbete som labtekniker. Har du relevant teknisk YH- eller gymnasieutbildning med praktisk inriktning? Du har nu möjligheten att bli en del av utvecklingsteamet på internationella SWEP. Sök tjänsten redan idag!

Academic Work söker nu en labtekniker till SWEP. SWEP grundades 1983 och har i dagsläget mer än 1000 anställda med kontor i 20 länder och produktion i 5 länder. De optimerar användningen av energi, material och utrymme när det gäller uppvärmnings- och kylningssystem. På SWEP utmanas ständigt effektiviteten - i de produkter som designas, i sättet att arbeta och i samarbetet med andra. Expertis och uppfinningsrikedom är nyckelord för att skapa hållbara uppvärmnings- och kylningslösningar som dessutom ger kunderna konkurrenskraft. SWEP erbjuder marknadens bredaste sortiment av lödda plattvärmeväxlare (BPHE), från den minsta storleken till den högsta kapaciteten, för både känsliga och aggressiva applikationer.

Kandidatprofil

Som labtekniker på SWEP tillhör du R&D-gruppens labavdelning. Labavdelningen består av tre labingenjörer och två tekniker med syfte att termiskt testa nya produkter och koncept som tas fram.

Du ingår i såväl stora, komplexa projekt som mindre standardtestningar för att samla in mätdata till analysgruppen. Du kommer bland annat utgå från testförfrågningar som inkommer från kollegor i andra funktioner i bolaget och driver testning från början till slut. Du planerar installation, köper in de komponenter som behövs inför specifik testning, genomför testning, kvalitetssäkrar mätningen och för in data via databas. Du ansvarar även för att kontinuerligt kalibrera och göra service på testsystemen för att hålla hög kvalitet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt på SWEP.

* har relevant teknisk utbildning med praktisk inriktning från gymnasiet eller YH/KY. Du kan exempelvis ha läst kyl- och värmepumpsteknik, drifttekniker, VVS- och fastighetsprogrammet eller motsvarande
* har ett tekniskt intresse och ett praktiskt handlag med ambition att lära dig mer om kylsystem
* är bekväm i att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift då det är koncernspråk. Det kan dessutom förekomma att du har internationella kontakter i en del projekt
* har grundläggande kunskaper i MS Office

Det är meriterande om du har kunskap i köldmediesystem samt om du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst.

För att trivas hos SWEP ser vi att du är prestigelös och värderar gott samarbete med dina kollegor. Du är resultatinriktad med känsla för kvalitet och du vågar ifrågasätta och komma med nya idéer. Du är dessutom en praktisk problemlösare med förmågan att tänka kreativt för att lösa de problem och utmaningar som uppstår.

Sökord: Kyltekniker, labbtekniker, servicetekniker, R&D

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag - fredag
* Lön: Månadslön
* Placering: Landskrona
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Stina Haugland, stina.haugland@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SWEPs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stina.haugland@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15020885-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till