Jobbet Laboratorieingenjörer för kommande konsultuppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Laboratorieingenjörer för kommande konsultuppdrag publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 7 dagar
Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du motiverad att utvecklas på ledande bolag som fokuserar på hållbarhet och framtidens hälsa? Definierar du dig som en driven, humanistisk och kreativ civilingenjör? Just nu söker vi fler konsulter till Poolias LSE-team för kommande konsultuppdrag i Göteborg och Mölndal. Ansök idag om du är intresserad!

Om tjänsten
Som laboratorieingenjör med fokus på innovation kommer du få en unik möjlighet att utmana din kunskap, drivkraft och kompetens. I nära samarbete med ingenjörskollegor kommer ni tillsammans utveckla, testa och utvärdera nya hälsofrämjande produkter. För att ha rätt förutsättningar i rollen ser vi gärna att du har +1 års relevant erfarenhet från labbmiljö tillsammans med en masterexamen inom kemiteknik, bioteknik, maskinteknik eller motsvarande.

Om verksamheten
Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom life sciences där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och stabila bolagen i branschen.


Välkommen med din spontanansökan idag!

Referens

57627

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till