Jobbet Laboratorieingenjör till Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Laboratorieingenjör till Uppsala publicerad av Randstad Life Sciences

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet från läkemedelsbranschen och tidigare jobbat enligt GMP? Är du intresserad av att utveckla processer? Vill du bredda din kompetens och bilda dig ett nätverk inom Life Sciences och Engineering? Då vill vi ha dig som vår konsult till en av våra kunder i Uppsala!
Till utvecklings- och uppskalningsarbete hos vår kund i Uppsala söker vi nu en processutvecklare. Tillsammans med övriga projektmedlemmar förväntas du driva projektet framåt och hitta tekniska lösningar för att utveckla en produkt. Arbetet innebär planering, utförande och rapportering av tekniska och laborativa försök i pilotskala, samt delaktighet i projektet i stort (möten, planering etc).

Inköp, commissioning och kvalificering av utrustning kan också ingå som en del av uppdraget. Detta innefattar förutom en del dokumentationsarbete även laborativa försök för test av utrustningen.

Du som söker har:

  • Labbvana
  • GMP kunskaper
  • Ingenjörsutbildning inom kemiteknik eller liknande, alternativt motsvarande kunskaper genom lång arbetslivserfarenhet
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom medical device eller läkemedelsindustrin.
Du är en prestigelös person som har lätt för att sätta sig in i nya uppgifter och tar tag i det som behöver göras: stort som smått. Eftersom arbetet sker till stor del i projektform är det viktigt att du lyssnar på andra och har lätt för att samarbeta samt att du har ett strukturerat arbetssätt.

Vi som arbetar på Randstad Life Sciences har alla en bakgrund inom Life Science och/eller engineering. Det betyder att vi förstår vad du har för erfarenhet och vad ett lämpligt nästa steg i din karriär kan vara. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom Life Science och Engineering för en lång tid framöver!

Hos oss får du fast månadslön oavsett om du står mellan två uppdrag, och det är en självklarhet för oss att du får en närvarande konsultchef som med stort engagemang finns tillgänglig här i Uppsala. Din anställning omfattas givetvis av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag, och företagshälsovård.

Med många konsulter i Uppsala-området finns också stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, nätverkande och insyn i hur det är att arbeta i olika roller och företag genom de olika utbildningar och sociala event som vi tillhandahåller.

Uppdragsgivare: Randstad Life Sciences

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid, 6 månaders konsultuppdrag med beräknad start 2019-09-01

Sista ansökningsdag: 2019-05-31, löpande urval så skicka in din ansökan direkt!

För mer information, kontakta Talent Manager Marlene Andersson 0723926582 marlene.andersson@randstad.se eller Konsultchef Camille Ridde camille.ridde@randstad.se

Om Dfind Science & Engineering
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Vi är auktoriserade via Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Dfind Science & Engineering ingår idag i Randstadkoncernen, världens största HR-serviceföretag. Den 1 juni byter Dfind Science & Engineering namn till Randstad Engineering och Randstad Life Sciences. Vi behåller dock vår organisation och inte minst vår starka specialisering mot teknik och naturvetenskap inom det som blir Randstad Engineering och Randstad Life Sciences.

Referens

201222816

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till